skip to Main Content
VINPROVNING I 30 maj
”Vår” Marcus håller i en vinprovning ”runt bordet” hos Bistro Löfqvist.

Vi provar viner från Portugal.

Vill ni äta något till provningen går det bra att beställa Löfqvist å VI:s populära mellanrätter. Efter vinprovningen går det självklart att fortsätta umgås runt bordet med att glas vin och äta en matbit. Missa inte denna kväll, vi törs lova att det kommer bli trevligt och att ni kommer finna nya favoriter!

Vi har tre olika sittningar, med begränsat antal till 10 glada gäster/vinprovning. Denna aktivitet passar både vinintresserade och novisa, fungerar att komma både själv och med kompisgänget.

Vi har tre olika sittningar med begränsat antal 10 gäster/vinprovning

Kl. 17:15  För er som vill ha en trevlig, rolig och lärosam stund om nya spännande viner från Portugal. Krävs ingen förkunskap för att vara med. Vi startar med ett glas Espumante och provar tre olika vita viner från Portugal.

Kl.18:30: För er som vill ha en trevlig, rolig och lärosam stund om spännande viner från Portugal. Krävs ingen förkunskap för att vara med. Vi startar med ett glas Espumante och provar tre olika stilla röda viner från Portugal.

Kl. 19:45:  Är ni singel eller vill utöka er bekantskapskrets ? Denna tid är ni extra välkomna till. För er som vill ha en trevlig, rolig och lärosam stund om nya spännande viner från Portugal. Krävs ingen förkunskap för att vara med. 4 portugisiska favoriter! Vi provar två passande Espumante, ett stilla rött vin från Dourdalen och vitt vin med Alvarinhodruvan.

Vi lovar att du får en rolig kväll med många skratt, kunskap och en möjlighet att prova nya spännande viner.

Välkommen!

Marcus Alexandersson

TID
30 maj  kl.17.15, kl. 18;30 eller kl. 19.45

PLATS
Bistro Löfqvist (Västra hamngatan 15)

Pris
259 kr/person

Anmälan och betalning sker hos vår vinleverantör MY WINE ESTATE . Observera att det är begränsat till 10 glada gäster per sittning. Först till kvarn gäller.

 

Välkomna önskar Löfqvist å VI

Back To Top