skip to Main Content
VINPROVNING I 15 FEBRUARI

”Vår” Marcus håller i en  vinprovning ”runt bordet” hos Bistro Löfqvist.

Temat är Portugal och Espumante.

Mousserande vin…Champagne är den mest välkända varianten. I Portugal heter mousserande vin Espumante  och framställs enligt den traditionella champagnemetoden. Då sker andra jäsningen i själva buteljen, vilket ger ett mer smakrikt och komplext vin. Vi kommer prova fem olika Espumante med olika lagringstider och smaker.

Vill ni äta något till provningen går det bra att beställa Löfqvist å VI:s populära mellanrätter. Efter vinprovningen går det självklart att fortsätta umgås runt bordet med att glas vin och äta en matbit. Under februari månad ingår en  Crème brûlée till alla som beställer en ”Stor rätt” eller två ” mellanrätter”. Missa inte denna kväll, vi törs lova att det kommer bli trevligt och att ni kommer finna nya favoriter!

Vi har två olika sittningar, antingen kl. 17:30 eller kl.19:00 , båda har begränsat antal till 10 glada gäster/vinprovning

Vi lovar att du får en rolig kväll med många skratt, kunskap och en möjlighet att prova nya spännande viner.

Välkommen!

Marcus Alexandersson

TID
15 februari kl.17.30- eller kl.19.30 

PLATS
Bistro Löfqvist å VI (Västra hamngatan 15)

Pris
299 kr/person

Anmälan och betalning sker hos vinleverantören MY  WINE ESTATE . Observera att det är begränsat till 10 glada gäster per sittning. Först till kvarn gäller.

 

Välkomna önskar Löfqvist å VI

Back To Top