skip to Main Content
UNDERHÅLLARE & INSPIRATÖR I 8 FEBRUARI

Riku Koponen

Underhållare och inspiratör – En mentalist i världsklass

Riku Koponen vann programmet Fenomen med Uri Geller och utnämndes till Sveriges bästa mentalist. Han är föreläsare, moderator, inspiratör och underhållare.

Riku Koponen är Sveriges bästa mentalist. Svenska folket röstade fram honom som segrare i Kanal 5:s “Fenomen” . Riku tillhör den yppersta världseliten inom tankeläsning och psykologiska illusioner. Han har turnerat med sin show i London, Sao Paulo, Bangkok, Dubai, Beijing m.m. Nu har du chansen att uppleva en bokstavligt talat magiskt afton. Där atmosfären sprider sig i lokalen direkt Riku kliver på scenen.

Vi kommer under februari och mars ha Riku på besök varannan torsdag och ge våra gäster inte bara en upplevelse i matens värld utan även i en show där ni är delaktiga och får skratta och klia er i huvudet och undra hur gick det där till. Riku går runt mellan borden och kl. 19.00 har en show för oss alla. Missa inte denna kväll, vi törs lova att det kommer bli en magisk kväll!

Det finns ytterligare anledningar att besöka oss…Under februari månad erbjuder vi  alla matgäster en  Crèm brûlée till alla som beställer en ”Stor rätt” eller två ” mellanrätter”.

Välkommen!

Löfqvist å VI

TID
8  februari från kl.18.00-  (kl.19.00 show för oss alla)

PLATS
Bistro Löfqvist å VI (Västra hamngatan 15)

Pris
Matgäster har förtur. För att vara säker på plats. Boka bord

 

 

Välkomna önskar Löfqvist å VI

Back To Top