skip to Main Content
Shoppinglunch, AW & mycket mer
Luncher

Både Arkaden och Västra hamngatan 15 har som vanligt luncher, d.v.s. husmanskost med “finess och kärlek”. Lördagarna har vi shoppinglunch på både Västra hamngatan 15 och  Arkaden galleria.

Alltid husets vin, & öl & 60 kr under vardagarna luncher på både Västra hamngatan 15 och Arkaden.

Pensionär?

Kom och ät hos oss efter kl. 14.00 Då ger vi er 15% rabatt på lunchmaten! Erbjudandet gäller både Arkaden och Västra hamngatan 15 då ni kommer efter kl. 14.00 Glöm inte säga till att ni är pensionär!

Obs! Restaurangen på Västra hamngatan serverar skolungdom när skolan i fastigheten är öppen, vilket innebär att luncherna på Västra hamngatan 15 startar kl. 12.00

Arkaden

Missa inte att vi har alltid After Work priser på husets vin, Öl & mousserande (60 kr). Samla ihop dina kollegor och kom! Fredagar har vi rejäl After Work, bra musik, pingis och gott häng.

Vår Restaurang & Bistro på Västra hamngatan 15 

Torsdag- lördag har vi öppet kvällstid. Ni finner vår á la carte meny här. Fredagar och lördagar har vi dj:s från kl. 22.00 NI har väl inte missat att vi har även “smått och gott” på kvällsmenyn? Tips! Prova våra digitala vinprovningar till “smått och gott” eller innan middagen. Ni finner vinprovningarna här.

Nästa vinprovning är den 25/10. Vi provar rött, mousserande och avslutar med portvin.

Äntligen är vår LÖFQUIZ tillbaka! Marcus håller i våra quiz med musik som tema. Vi lovar glädje, skratt, mycket bubbel och fint pris till vinnarlaget. Nästa quiz planeras 1/11 Håll utkik för mer info!

Event

Vi planerar hösten för fullt med olika aktiviteter som quiz, dryckesprovningar och vår sociala klubb Aura på Västra hamngatan 15. Arkaden har som vanligt olika klubbkvällar och After Work aktiviteter. Håll utkik.

Funderar ni på att ha ett företagsevent eller en bjudning? Tveka inte att kontakta oss!

 

Teamet på Löfqvist å VI

Bill Svenningsson

Tack alla gäster! Vi är tacksamma och glada för alla recensioner vi får från er. Extra glädjande är vi att vår Restaurang &  Bistro på Västra hamngatan 15 har på kort tid blivit populär både på dag- och kvällstid. Självklart strävar vi att bli ännu bättre, fortsätt och ge oss feedback!

All personal på Löfqvist å VI

dj3

Fredagar på Arkaden startar har vi alltid en rejäl AW. Bra musik, AW priser på öl, vin och bubbel (60 kr), musik, pingis och gott häng.

Gold Modern Happy Birthday Your Story

Nu startar vi hösten Löfquiz. Missa inte att komma “Quiz med Marcus” på Västra hamngatan 15. Vi lovar glädje, skratt och bubbel

Back To Top