skip to Main Content
AFTER WORK & MINGEL | 29 SEPTEMBER

Nu startar vi upp med hösten med en rejäl After Work, samla ihop vänner och kollegor och kom till Löfqvist å VI på Arkaden. Temat för vårt AW är som vanligt umgås och att ha roligt. d.v.s. bra musik, pingis och AW priser på dryck (öl, vin och bubbel 60 kr) och kanonpris på PIZZA (70 kr) . Är ni pingissugen? Anmäl er till vår pingisturnering! Vi startar kl. 18.15 Fina priser utlovas!

Till detta event är Icy Lemonde och My Wine Estate med oss.

Prova My Wine Estates grymma viner till AW priser, digitala vinprovningar i din telefon. Perfekt kväll för er som gillar vin och vill prova nya viner till grymma priser.

Här är länken  till den digitala vinprovningen.

Det här är ett tillfälle som är ok att ladda ner en dating app, även om du inte är singel…måste dock var 18 år. Ta chansen och vinn 250 000 kr. Ladda ner och prova Icy lemonade, ny gratis dating app, som tack får ni direkt en skraplott i baren. Ni får också i ett *senare tillfälle en digital skraplott. Icy Lemonade första version är klar och tär gratis att använda alla funktioner,. dvs du kan marcha och schatta o.s.v utan att det kostar dig något.

*Icy lemonade skickar en digital skraplott när det finns 30 000 användare/testare. Måste registrerar sig med mail för att nå er, vara 18 år och Svensk medborgare.

TID
Den 29 september 2023 kl 16:00 – 

PLATS
Löfqvist å VI (Arkaden våning 2)

Anmälan
Det är bara att komma!  Vill ni vara med i pingisturneringen vill vi ha in anmälan innan. Begränsat deltagande. Vänta inte om ni vill vara säker på en plats!

PRIS
Mat och dryck betalas på plats.

Välkomna önskar Löfqvist å VI

AFTER WORK & MINGEL | 29 SEPTEMBER
Anmälan till pingisturnering
Back To Top